MOSB TTGV Ideaport Sanayi Buluşmaları

WhatsApp Image 2022-03-30 at 10.39.38

22 Mart 2022

MOSB Eğitim Salonu

Teknoloji profesyonellerinin üretimin geleceğinde yeni malzemeler ve gelişen teknolojiler odağında bilgi birikimleri ve deneyimlerini sanayi temsilcilerimiz ile paylaşması amacı Manisa Organize Sanayi Bölgesi Yenilik Merkezi ve Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı (TTGV) iş birliği ile 22-23-24 Mart 2022 tarihlerinde “Ideaport Sanayi Buluşmaları” düzenlendi.

Gerçekleşen bu seminerlerde üç gün boyunca öncelikle TTGV çatısı altında varlığını sürdüren İdeaport hakkında bilgilendirmeler ve teknoloji, inovasyon, otomotiv, otomasyon konularında sektör profosyonelleri tarafından katılımcılara bilgi aktarımları yapıldı.

Birinci gün açılış konuşmaları sonrasında 4 boyutlu baskı teknolojisi ve endüstriyel nesnelerin interneti konusunda katılımcılara bilgi verildi. İkinci gün ise metal ve metal Şekillendirme tematik konu başlığı altında dijital ikiz teknolojisi ve yeni nesil gelişmiş yüksek mukavemetli çelikler hakkındaki bilgi ve deneyimler katılımcılara aktarıldı. Üçüncü gün ise otomasyon teknolojileri tematik başlığı altında endüstriyel nesnelerin interneti ve dijitalizasyon uygulamalari ile endüstri 4.0 için IT ve OT dijital mimarileri alanında bilgi aktarımı yapıldı. Ayrıca TTGV uzmanları tarafından etkinlik süresi boyunca özel teknoloji sunumları ile güncel teknolojik gelişmeler katılımcılar ile paylaşıldı.

Etkinliğin ikinci aşaması 12-13 Mayıs tarihlerinde yapılacak atölye çalışmaları ile devam edecektir.

Diğer Etkinlikler

yeniliklerden haberdar olun