Sanayi ve Teknoloji İşbirliği Kurulu “SANTEK” Etkinlikleri Düzenlendi

Sanayi ve Teknoloji İşbirliği Kurulu “SANTEK” Etkinlikleri Düzenlendi

Manisa Organize Sanayi Bölgesi ev sahipliğinde, Yenilik Merkezi, Manisa Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Zafer Kalkınma Ajansı, Manisa Celal Bayar Üniversitesi iş birliğinde 08-09 Kasım 2022 tarihlerinde Sanayi ve Teknoloji İşbirliği Kurulu “SANTEK” Etkinlikleri düzenlendi.

08 Kasım 2022 Salı Günü düzenlenen “Hareketlilik Ekosisteminde Tedarik Sanayinin Rolü” paneline Manisa Valisi Sn. Yaşar KARADENİZ, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Sn. Hasan BÜYÜKDEDE ve Heyeti, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sn. Ahmet ATAÇ, Manisa İl Müdürleri, Manisa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Sait TÜREK ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan, Vestel, BMC ve Ford Otosan firmalarından katılan değerli panelistler, elektrikli ve otonom araçlara ilişkin son dönem yapılan çalışmaları aktardı. Konuya ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.

09 Kasım 2022 Çarşamba günü sabahı Hareketlilik Ekosisteminde Tedarik Sanayinin Rolü Çalıştayı’nın ikincisi düzenlendi. Ege Bölgesi’nde araştırma odaklı bir hareketlilik ekosisteminin oluşturulması için vizyon ve strateji geliştirme amacıyla yapılan çalıştaya çok sayıda Bölgemiz paydaşı katılım sağladı. Aynı gün öğleden sonra ise Start-up Sanayici Buluşması düzenlendi. Etkinlik ile Bölgemiz firmaları ile hareketlilik ve imalat sanayinde dijitalleşme alanında çalışan start-up’lar bir araya getirildi.

Diğer Haberler