Otomotiv Sektörünün Geleceğinde Tedarik Sanayinin Rolü Paneli

800600p1194EDNmainKAPAK

Zafer Kalkınma Ajansı iş birliği ile, otomotiv sektöründe yaşanan teknolojik dönüşüm sürecinde ana sanayinin tedarikçilerden beklentilerinin ele alındığı “Otomotiv Sektörünün Geleceğinde Tedarik Sanayinin Rolü” paneli gerçekleştirildi.

MOSB Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Aziz MEYDAN’ın açılış konuşmasını yaptığı etkinliğe, Manisa Valisi Sn. Yaşar KARADENİZ, Manisa Vali Yardımcısı Sn. Ahmet YILMAZ, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Sn. Barış YENİÇERİ, Manisa Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sn. Mehmet ÜÇBAŞ ve Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sn. Veli OĞUZ, MOSB Bölge Müdürü Sn. Funda KARABORAN ile üniversite ve firma temsilcileri katıldı.

Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sn. Alp Tekin ERGENÇ moderatörlüğünde gerçekleştirilen panelde, TÜBİTAK TÜSSİDE Teknoloji ve Stratejiler ve Dijital İş Modelleri Odak Alan Lideri Sn. Sertaç YERLİKAYA, FORD Otosan Bağlanırlık, Veri ve Akıllı Hareketlilik İş Geliştirme Lideri Sn. Talha SAĞIROĞLU, TOFAŞ Araştırma ve İleri Teknoloji Müdürü Sn. Fatih SAVAŞ tedarik sanayinin hareketlilik ekosistemindeki rolü ile ilgili aktarımlarda bulundu.

Diğer Haberler